povestea noastră

    Dacorex ocupă un loc important în cadrul producătorilor de materiale de construcții din România, începându-și activitatea încă din anul 1996. Amplasarea strategică a punctelor de lucru permite livrarea eficientă a materialelor de construcții și totodată reușește să satisfacă nevoile clienților din cât mai multe zone.

     Producând propriile materiale, Dacorex dispune de stații de sortare și concasare situate pe punctele de lucru din Iezureni, Bumbești-Jiu, Castru-Roman, Capu Dealului iar la Târgu-Jiu fiind depozitul principal.
     Modernizarea, eficiența și calitatea reprezintă câteva puncte de interes pentru noi, motiv pentru care societatea Dacorex beneficiază de instalații de concasare-granulare- sortare de ultimă generație. Cu ajutorul acestor dotări, am reușit să atingem cele mai înalte standarde, respectând toate normele europene în vigoare.
      Accesarea fondurilor europene a plasat societatea noastră în topul firmelor din țară și a oferit supremația în zona Gorjului prin capacitatea mare de producție si prin acoperirea cerințelor de pe piață.

     Progresul este principalul obiectiv, de aceea Dacorex a atins o perioadă de maximă dezvoltare, dovadă fiind echipa de 60 de angajați, dar și parcul auto care cuprinde aproximativ 100 de utilaje. De asemenea, suntem primii din Europa care dispun de modelul stației de sortare și concasare furnizat de unul dintre liderii mondiali în domeniul utilajelor pentru industria extractivă – Sandvik Rock Processing. Aceasta este amplasată pe punctul de lucru din Iezureni, și, pentru că oferă ultima tehnologie de prelucrare industrială, materialele noastre de construcții îndeplinesc toate normele de calitate.

     Agregatele pe care le producem sunt destinate atât domeniului de construcții civile și industriale, dar și celui de construcții de drumuri (mixturi asfaltice, betoane). Pe lângă producerea și vânzarea agregatelor, Dacorex oferă și numeroase servicii precum: transportul rutier de mărfuri, închirierea de autobasculante (3.5t, 7.5t, 12t, 18t, 26t, 32t, 40t), trailere și manitou, prestații buldoexcavatoare, excavatoare, buldozere, buldoexcavator cu picon și încărcător frontal.

    


 Prin intermediul acestor utilaje, vă putem oferi asistență în demolări, nivelări, fundații, exploatări din terase și amenajări terenuri. Totodată, în urma colaborării cu Administrația Bazinală de Ape Gorj, avem experiența efectuării lucrărilor hidrotehnice, constând în decolmatări, îndiguiri și regularizări ale albiilor.

     O parte din proiectele la care suntem bucuroși că ne-am adus contribuția sunt: pista aeroportului din Craiova, drumul național Rovinari-Filiași și regularizările râurilor Jiu și Gilort. Dacorex face parte si din Asociația Profesională a Producătorilor de Agregate Minerale, înființată în anul 2004.