Despre noi

Despre noi

Niciodată nu a fost mai simplu să pui temeliile unui parteneriat durabil.

Și cum oamenii dau viață oricărei construcții, ne mândrim cu echipa noastră care numără acum peste 70 de angajați.

Punem baza în construcții încă din 1996 oferind produse de balastieră și carieră de cea mai bună calitate.

De 25 de ani am pus bazele unei viziuni bine stabilite. Încă de la începuturi ne-am dorit să devenim un partener de încredere pentru toți clienții noștri.

Între timp am devenit un jucător important în rândul producătorilor de materiale de construcții din România, cu un portofoliu ce ne recomandă și o echipă pregătită de noi provocări.

 

Agregatele pe care le producem îndeplinesc toate standardele europene și sunt destinate atât construcțiilor civile, cât și celor industriale sau de drumuri.  Procesul de producție este facilitat prin instalațiile de concasare-granulare-sortare de ultimă generație, amplasate pe punctele din întregul județ.

 

Din 2004 facem parte din Asociația Profesională a Producătorilor de Agregate Minerale și continuăm să inovăm.

Milestones

1998

Deschidem primul punct de lucru și ne stabilizăm pe piață ca și transportatori de materiale de construcții prime.

01.

2004

Obținem prima stație de sortare și producem agregate de balastieră.

02.

2014

Obținem prima stație de sortare în care producem agregate de carieră (Cariera Pleșa, Bumbești-Jiu).

03.

2019

Suntem primii din Europa care dispun de primul model de stație de sortare și concasare furnizat de unul dintre liderii mondiali în domeniul utilajelor pentru industria extractivă - Sandvik Rock Processing.

04.

Construim împreună?

Chiar dacă totul pare greu la început noi punem accentul pe eficientizarea proceselor, întocmai pentru a-ți ușura munca și pentru a face alegerile potrivite. Alege-ne pe noi, iar construcția ta va fi gata cât ai spune DACOREX.

Agregate de cea mai înaltă calitate

Nu ne crezi pe cuvânt? Ne poți vizita oricând la unul dintre depozitele noastre sau chiar pe punctele de lucru.

Certificate de conformitate

În domeniul construcțiilor datele tehnice sunt indici elementari. Produsele comercializate vin însoțite de certificate de conformitate pentru a dovedi calitatea acestora.

Transportăm materialele in condiții optime.

Flota noastră este în permanență monitorizată GPS, iar șoferii noștri profesioniști sunt pregătiți oricând pentru a-ți livra materialele necesare la timp.

Închirieri utilaje

Acum e mult mai simplu să construiești sau chiar să demolezi. Poți închiria o serie de utilaje precum: buldoexcavatoare cu picon, buldozere, trailere, excavatoare, încărcatăr frontal, autobasculante, manitou, macara 40t.

Hai să punem baza în construcții împreună!

Știm cât de greu este să construiești ceva de la 0, așa că suntem alături de tine în acest proces! Îți oferim atât materialele de construcții prime, transportul lor, cât și utilajele de care ai nevoie.

© 2021 DACOREX COM SRL – All rights reserved.